Het verhaal van Sarah & Hannah

Volgens de vertellingen, werd ik in de vroege lente geboren tijdens een uitzonderlijke sneeuwstorm voor de tijd van het jaar. Deze storm leek een voorbode van de stormen die ik op mijn latere levenspad nog zou tegenkomen. Na een storm in mijn leven  sta ik graag even stil. Ik veeg de sneeuw om mij heen weg, om zo mijn levenspad weer in beeld te krijgen en verder te kunnen. Door de diepte te kennen, kan ik de hoogten op waarde schatten. Meditatie heeft mij bij dit ‘stilstaan’ geholpen. Wel vond ik het moeilijk om mij goed op mijn ademhaling te richten. Toen ik naar een tastbaar middel zocht om mij hierbij te helpen, ontdekte ik het bestaan van Mala’s en hun functie als gebedsketting.

Omdat ik mijn hele leven al dol ben op Edelstenen en hun energie zo duidelijk voel, besloot ik om voor mijzelf een Mala van Edelstenen te maken. Dit proces bracht mij zoveel blijdschap en rust, dat ik er veel over sprak met mensen om mij heen. Zij werden erdoor geraakt en degenen die mijn Mala om hun hals deden voelden heel duidelijk de intentie waarmee zij was gemaakt.

Verschillende mensen vroegen mij hierna ook voor hen een persoonlijke Mala te maken, iets wat ik met veel liefde en inspiratie voor ze heb gedaan, en nog steeds doe. Steeds weer is het een bijzondere ervaring als iemand een Mala omhangt die energetisch bij hem of haar past. De Mala voelt aan als een vriend en de eigenaar wil haar vaak niet meer afdoen. Alsof daarmee een stukje zelf wordt losgehaald. Deze ervaringen waren voor mij zo waardevol en inspirerend, dat ik besloot dat ik hier meer mensen mee wilde bereiken. En zo ontstond Sarah&Hannah. Juist omdat deze tijd zo intens is en de veranderingen zo snel gaan, kan een Mala mensen houvast bieden, iets tastbaars. Als de tijden donker zijn, is er bovendien grote behoefte aan liefde. Liefde is waarneembaar in mijn Mala’s. Daarom is een Mala zo waardevol en zo goed passend bij deze tijd.

Als klein meisje was ik al hoog gevoelig. Ik ben daarnaast sterk autonoom en heb altijd mijn eigen koers gevolgd. Deze eigenschappen hebben mij soms in de weg gezeten, maar blijken nu erg waardevol. Voor mij persoonlijk is Sarah&Hannah een nieuw levenspad, dat op deze wijze heel mooi en organisch aan mij is getoond.

De naam Sarah verwijst daarbij naar mijn vlinderkind en staat symbool voor de geboorte van een nieuw begin, ontstaan uit liefde en licht.
© Sarah&Hannah