Lees hier de ervaringen

Mijn persoonlijke Mala is een TOPPER! Oorspronkelijk heb ik niet zo’n binding met edelstenen maar op de een of andere manier, en ook met de uitleg over de stenen, doet het mij toch wat. Ik draag de Mala als sieraad en gebruik deze ook om te mediteren. Bij de meditatie ben ik mij bewust van de betekenis van de edelstenen en ik ben ervan overtuigd dat het op deze manier ook werkt. Als ik ga slapen leg ik de Mala zelfs onder mijn hoofdkussen. Heel erg bedankt voor de tijd, de aandacht en de service.
Chris Bus

∼∗∗∼

Dank voor onze mooie ontmoeting. Ik ben dankbaar voor de prachtige mala die ik heb mogen ontvangen.
Zo passend bij de zachte, lichte flow waar ik in zit, waar steeds meer ruimte voor licht en liefde is.
Uiteindelijk is dat wat overblijft,
Universele liefde, we zijn allen één
Karin Schipperheijn

∼∗∗∼

Ruud en Michelle vroegen mij een set persoonlijke Mala’s voor hen te ontwerpen en knopen. In plaats van de traditionele trouwring om hun liefde te bezegelen. Lees hun ervaring:
Ruud schrijft: voor mij was de ontmoeting met Hannah zeer intens tijdens ons kennismaking gesprek. Eveneens toen mijn mala thuis kwam voelde ik direct dat hij bij mij hoorde. K ben hem nog altijd aan het ontdekken. Een ding is wel als ik hem niet om heb mis ik direct iets.

Michelle schrijft: Via mijn man Ruud zijn we op het idee gekomen om samen en ieder voor zich een Mala te laten maken bij Hannah, om onze liefde door de Mala’s nog meer tot uiting te laten komen.
Het gesprek met Hannah was fijn, en het liet mij weer zien, de intense band die ik met Ruud heb. Toen de mala’s kwamen en ik de mijne omdeed voelde ik meteen de energie door mijn lichaam stromen.

∼∗∗∼

Voor Noor mochten we een persoonlijke Mala maken. Lees haar reactie:
“Wat een prachtig cadeau! Heb hem al om de hals gedragen. Het reciteren gaat goed, de maat is een goede keus geweest. (Noor bedoeld haar wens mbt de afmeting van de edelsteen kralen red.) De energie van de Botswana agaat voelde ik direct en voelt het sterkst. De mala ziet er prachtig uit en de verpakking ruikt heerlijk. Dankjewel voor je liefdevolle aandacht.
Noor

∼∗∗∼

Mijn persoonlijke mala is vandaag aangekomen … super blij mee en zeker ook met de naam ” Liquid Light” … die beschrijft de mala en mijn ervaring helemaal! Ik heb hem al een hele tijd om en het voelt alsof we elkaar al heel lang kennen … alsof we oude vrienden zijn. Er wordt ” gewerkt” aan mijn zonnevlecht, maar het voelt zeker niet lastig. Ik voel me lichter en krachtiger! Dank je om mijn wensen op deze bijzondere manier te vertalen in deze prachtige mala !
Liefs,
Evi

∼∗∗∼

Erg blij met mijn Mala. Op dagen dat het zwaar is rondom mijn zieke moeder neemt de Mala me mee in wat lichtere sferen. Net voordat de Mala kwam heb ik een mooie stap gezet tijdens een familie opstelling, die was erg verhelderend. Verder vindt ik mijn Mala ook erg mooi, ook heel belangrijk….
Prachtige stenen, mooi ritme….
Dankjewel
Heleen

∼∗∗∼

Vanuit de diepste vezel van mijn zijn wil ik je danken voor de begeleiding in mijn proces en het realiseren van mijn persoonlijke Mala. Ik ben je zeer dankbaar en vreselijk gelukkig met het resultaat wat jij bewerkstelligt hebt. De Mala is werkelijk prachtig en ik zal haar met veel trots, plezier en geluk dragen.
Dank je wel.
Bert

∼∗∗∼

Mijn intentie voor mijn persoonlijke Mala was: “vol levensvreugde mijn oeroude wijsheid herinneren en leven’. Op 10 oktober heb ik mijn Mala van jou mogen ontvangen en in mijn hart opgenomen. Samen zijn we uitgevlogen, langs dankbare inzichten en wijze lessen en op weg naar een door mijn ziel gedragen toekomst, vol levensvreugde. Ik en mijn Mala zijn één en zij is als een stille, wijze en krachtige begeleidster. Zij helpt mij stil, doch duidelijk mijn kern te herontdekken en te leven. Mijn dankbaarheid is groot en ik maak een buiging voor jouw creatie.
Dankjewel
Britt

∼∗∗∼

Wat ben ik blij met mijn prachtige Mala!! Samen zijn wij blij. Met verwondering kijk ik terug op het hele proces. Ik had een Mala van jou gezien. Zo mooi, koesterend, dragend. Voor mijn 50e verjaardag heb ik met dank aan mijn ouders en vrienden mijn Mala door jou kunnen laten maken. Het eerste mailcontact voelde voor mij gelijk vertrouwd. Jouw vragen hebben innerlijk de nodige roering veroorzaakt. Zo bijzonder. Na het beantwoorden van jouw vragen en het maken van onze afspraak bleef er innerlijk beweging. Met mijmeren, tijd geven en vertrouwen vormde zich meer en meer een band met mijn Mala. Maar ondertussen had ik geen idee van stenen, energie & niet te vergeten kleur van de stenen. Na een warm ontvangst was het tijd voor een eerste kennismaking. Met mijn ogen dicht voelend of wat jij voor mij had uitgezocht passend voelde. Zo mooi en zo afgestemd. Prachtig. En ooh wat was ik nieuwsgierig naar wat in mijn handen lag. Bij de eerste oogopslag gelijk verliefd. Samen hadden jullie wat tijd nodig, maar toen was het moment daar. Ik kon mijn Mala ophalen. Met de foto’s had ik al kippenvel. Dankbaar heb ik haar in ontvangst genomen. Ze is prachtig en doet haar werk. Mij geeft ze kracht, haalt mij naar het moment als het nodig is en soms werkt ze als een schild; werkt ze beschermend. Daarnaast brengt ze mij veel moois. Naast dat zij een prachtig sieraad is geeft zij mij inzichten en een steuntje in mijn rug op mijn pad. Door haar is mijn gevoel nog meer gesterkt en staat een reisje naar Engeland op mijn wensenlijst. Lieve Hanna dank voor je prachtige warme liefdevolle werk zo in afstemming & passend. Het maakt mijn Mala zo’n waardevol cadeau. De gedachte waar uit zij is ontstaan met bijdrage van mijn ouders en vrienden, het proces op zich en dan als kers op de taart de betekenis & boodschap. En dat allemaal in mijn Mala.
Namasté
Jose te Velde

∼∗∗∼

Toen ik het pakje met mijn Mala Nehalennia kreeg waren mijn kleindochters erbij. Hun reactie was voor mij heel verrassend, buiten dat ze allebei het prachtige vilten tasje wilden hebben. Maud, 4 jaar, geeft Nehalennia spontaan een kus en zegt: ‘die kan ik goed gebruiken’! Jet, 6 jaar, kijkt naar de zilveren kraal en zegt: ‘wat zijn dat voor getallen oma? Ik zie alleen stipjes…….
Ik ervaar een groot geluksgevoel en heel veel warmte, letterlijk want mijn Mala straalt warmte uit.
Wies Visser

∼∗∗∼

Wat een proces…..en wat een leerzame ontwikkelingen rondom het tot stand komen van mijn persoonlijke Mala. Al jaren gebruik ik Mala’s en had eigenlijk altijd Mala’s met Lapis Lazuli stenen. Ik vertelde over mijn wens aan Hanna dat ik een handgeknoopte Mala zou willen met Lapis Lazuli erin verwerkt. Hanna luisterde aandachtig naar mijn wensen en liet mij enkele dagen later weten dat ze de stenen binnen had gekregen. In gesprek met Hanna aan de telefoon vroeg zij mij een aantal dingen en merkte ik op dat ze hoog gevoelig is en daar ook voor 100 % haar gevoel volgt. Een aantal dagen later belde Hanna me op en zei “Bas ik zit nu een paar dagen naar de Mala te kijken en die Lapis Lazuli klopt gewoon niet. Dit was het moment dat ik heb losgelaten en Hanna heb laten doen waar ze zo enorm goed in is. Een persoonlijke Mala geboren laten worden. Mijn Mala inmiddels ontvangen met een persoonlijke boodschap over de Mala en de werking van de stenen en waarom deze zo goed bij mij aansluiten. Ik heb de afgelopen dagen 2 Ayahuasca reizen gemaakt en heb daarbij een connectie gemaakt met de Mala en heb het liefdevolle proces van de Mala enorm gevoeld. Zelf ben ik hooggevoelig en ik kan niet anders dan zeggen dat Hanna zo ongelofelijk verbonden is met datgene wat ze doet. De liefde die is gestoken in het maken van de Mala straalt er vanaf en slechts na een paar dagen heeft het me al zoveel gegeven. Compleet uit mijn comfortzone gehaald, zonder de Lapis Lazuli, en complete overgave aan de kracht van het werk Hanna. Mijn Mala is door Hanna is met ongelofelijk veel liefde, respect en zorgvuldigheid tot stand gekomen.
Infinite love and gratitude,
Bas

∼∗∗∼

De Mala heeft een enorme impact, waar ik zo’n grote dankbaarheid voor voel dat ik dat niet kan beschrijven. Alsof de Mala een stukje van mezelf is, maar toch ook weer niet alsof ze een beste vriendin is. Er is in ieder geval echt een connectie, heel bijzonder. Ik was altijd wel bewust van de energie van edelstenen en kon dat ook voelen, maar er echt een ‘band’ mee hebben zoals nu dat had ik nooit gedacht dat dat zou kunnen! Zeker wanneer ik even de tijd neem om bewust te zijn van mijn mala klopt mijn hart bijna mijn borstkas uit. Gelukkig wel op een prettige manier, steeds een beetje info, een inzicht, een beeld. Niet alles tegelijk, alsof er rekening met me wordt gehouden, maar de connectie blijft steeds.”
L. Hartman

∼∗∗∼

Het gehele proces van het ontmoeten van Hannah en het onder persoonlijke begeleiding praten over mijn persoonlijke Mala was erg magisch en een heel spiritueel proces. Het uiteindelijk ontvangen van de Mala en uitgebreide persoonlijke uitleg was zo treffend en precies wat bij me past, verwonderend. Het ontstaan van mijn Mala was vergelijkbaar met een geboorteproces en ontving haar als een pasgeboren kind. Ik deed mijn Mala meteen om en merkte meteen dat er aan me gewerkt werd. Tot op de dag van vandaag merk ik dat dit proces met de helende en ondersteunde kracht van de edelstenen me compleet maakt en mezelf in staat stelt in mijn talent en kracht te morgen staan stukje bij beetje en niet meer door buiten af word beïnvloed . In één woord magisch.
Dank je Hannah
Harold

∼∗∗∼
Toen mijn moeder wist dat ze ongeneeslijk ziek was, heeft ze haar sieraden aan mijn zus en mij gegeven. We mochten om de beurt kiezen wat we mooi vonden en ze kon bij veel dingen nog vertellen van wie en bij welke gelegenheid ze het had gekregen of gedragen.
Ik koos onder andere een ketting met grijs gemêleerde kralen. Drie jaar geleden overleed mijn moeder. Sommige van haar sieraden draag ik heel vaak, en dan voelt ze dichtbij. Met de grijze kralenketting wist ik niet goed hoe ik hem moest dragen, hij was erg lang en onhandig. Ik zocht op internet wat voor soort kralen het waren. Het bleken Job’s tears te zijn. Grijs/witte zaden in de vorm van een traan, van de Coix Lacrima-jobi, een grassoort, die in allerlei culturen als betekenisvolle kralen verwerkt worden. En toen wist ik: ik wil kralen van deze ketting verwerken in een Mala. Een Mala stond al langer op mijn verlanglijstje en de kralen zouden er perfect in passen. Via de site van Hanna heb ik haar mijn wens gemaild en ik heb de ketting per post toegestuurd. Met mijn verhaal en persoonlijke wens is Hanna aan de slag gegaan en ik ben enorm gelukkig met mijn Mala. Heel bijzonder hoe passend de energie van deze Mala en reading is voor mij, in deze fase van mijn leven. De Job’s tears combineren prachtig met de edelstenen die mij perfect ondersteunen en zo is mijn moeder heel dichtbij me als ik mediteer. Ik draag haar elke dag met liefde. Heel veel dank voor je prachtige werk.
Corine de Zeeuw
∼∗∗∼

Ik ben zo blij met mijn Mala. De kristallen kleuren met mij mee, als een soort aanpassing vanuit de kracht van de stenen. Niet vanuit een een ondergeschikte aanpassing. Ik moest een beetje wennen aan de naam, het is een naam die kracht en verbinding uitstraalt. En dat is wat ik mijn hele leven wil, voel, zoek en weet. Dus de naam voelt echt als een bevestiging. Er is vooral in de laatste jaren in mijn leven veel gebeurd waarbij ik toch altijd een kracht diep van binnen heb gevoeld waardoor ik wist dat ik het wel zou redden. Een kracht die zeker ook steun vindt in de verbinding met de aarde en met de Godin. Dank je wel voor de woorden ‘loslaten is anders vasthouden’. Er staan zo veel passende dingen in jouw tekst. Wat ik ook bijzonder vind is dat mijn naam fakkel betekent. Ik voel me verbonden met Hecate, die ook wel toortsdrager wordt genoemd. Ik ben ook geraakt door jouw wens dat deze cirkel van oerkracht mij mag omringen.
Verder wil ik toch even noemen dat de manier waarop je de Mala hebt gemaakt heel mooi en zorgvuldig is. Ik zie hoe Aardbeienkwarts symmetrisch van groter naar wat kleiner verloopt, hoe mooi links in rechts wordt weerspiegeld en dat ook de draad die je gebruikte om te knopen perfect is afgestemd op de subtiele tinten van de kristallen. Nogmaals dank je wel voor het mooie werk dat je doet.
EvA

∼∗∗∼
Beste Hanna heel veel bedankt voor het maken van mijne Mala. Ik gebruik haar elke avond en in de dag, ze brengt mij echt tot rust en mijn leven gaat nu beter. Door het maken van de Mala’s maak je de mensen terug gelukkig, ik zou haar niet meer kunnen missen. Ik heb haar elke dag aan.
Uit België,
Greta
∼∗∗∼

Vandaag mijn Mala opgehaald bij Hanna. Het is gek om hier weer te zijn. Het voelt vertrouwd terwijl ik maar één keer hier geweest ben. We praten eerst wat en dan geeft Hanna mij het pakketje waar mijn Mala in zit in handen. Voordat ik mijn Mala uitpak wil ik graag nog van Hanna horen hoe het voor haar was om deze Mala te maken. Hanna vertelt, maar de Mala straalt haar energie dwars door de verpakking mijn handen in. De energie die ik ook zo duidelijk voelde bij mijn eerste bezoekje aan Hanna. Ik moet echt mijn best doen om met mijn aandacht bij Hanna te blijven. En dan haal ik de Mala, mijn Mala uit het vilten zakje. Ik vang de eerste glimp op en het is alsof ik mijn Oma bij me heb. Mijn lieve Oma met wie ik zo’n bijzondere band had. Ik word overvallen door emoties. Tranen staan in mijn ogen maar ik ben niet verdrietig. Ik vertel Hanna wat mij zo raakt, de gedachte aan mijn dierbare Oma. En dan kijk ik alleen maar naar de Mala in mijn handen. Ik doe de Mala om en zie dat de voorkant van de hanger naar mij toegekeerd is. Ik doe de Mala af, draai haar om en doe haar opnieuw om mijn hals. Opnieuw is de hanger naar mij toegekeerd, alsof ze mij eerst eens wil bekijken. Er komt een zin in Hanna op die zij uitspreekt: „Wees niet blind voor je eigen wijsheid”. Blind, blindheid heeft een grote rol gespeeld in het leven van mijn oma. Haar moeder was blind, maar ook een zus en een broer van mijn Oma. En haar eigen zoon werd blind. Toen mijn Oma 94 jaar was werd zij zelf blind. Wat zij hierover zei was alleen maar dat ze zo dankbaar was dat ze al die jaren van haar leven had mogen zien. Circle of Wisdom heeft Hanna mijn Mala als naam mee gegeven. Een mooiere naam kan ik mij niet voorstellen. Circle of Wisdom, verwijzend naar de wijsheid die van grootmoeder op dochter op kleindochter doorgegeven wordt. Wanneer ik op het punt sta te vertrekken vertelt Hanna mij over een lezing die ze bijgewoond heeft. Een lezing die niet direct raakvlakken lijkt te hebben met mijn Mala, totdat Hanna vertelt dat de lezing in Baarn werd gegeven, de geboorteplaats van mijn Oma, waar zij jaren gewoond heeft en ook gestorven is. De cirkel is weer rond. In de auto onderweg naar huis zing ik, improviseer ik, klanken, melodieën, iets wat ik nog nooit gedaan heb. ’s Avonds thuis neem ik de tijd om te gaan zitten met mijn Mala, ik doe verschillende meditaties en heb het gevoel alsof verschillende energieën zich op elkaar afstemmen. Nu anderhalve maand later merk ik dagelijks dat mijn Mala helpt om mijn meditatie te verdiepen. Soms ook voelt de energie te heftig en leg ik haar weg, om haar altijd op een ander moment weer op te pakken, vast te houden en te koesteren. Soms draag ik haar als sieraad, in intense gesprekken houd ik de hanger in mijn hand en anders ligt zij thuis op het vilten zakje bij mijn meditatieplekje. Als een wijze Oma bij wie ik ten alle tijde te rade kan gaan.
Ellen Korendijk

∼∗∗∼

Wat een magisch proces was dat, de totstandkoming van mijn mala Compassion of the Goddess! Kippenvel all over bij het uitzoeken van de edelstenen. De afstemming van Hanna op mijn proces was ook zo kloppend. Dit cadeau heb ik uitgezocht van het geld dat ik van mijn kinderen en bonuskinderen had gekregen voor mijn 50e verjaardag, maar het voelde voor mij passend om de mala uiteindelijk vlak voor mijn 52e verjaardag – voor mij meer een overgang dan mijn 50e – te vragen. Ik ben heel blij met mijn persoonlijke mala die een sterke connectie heeft met Isis, Maria en engelen, een zachte liefdevolle en helende kracht. Ik hoop haar veel te gebruiken voor mijn eigen meditaties en helingsprocessen maar ook in rituelen en heling voor anderen. Hanna begeleidt het maken van een persoonlijke mala op haar eigen prachtige en soms verrassende manier; afgestemd en met veel gevoel voor finesse en schoonheid.
Corinne Baard

∼∗∗∼

Voor mijn 65e verjaardag mocht ik mijn persoonlijke Mala Lichtklank ontvangen van mijn lieve soulmate Hanna. Blij verrast heb ik in dankbaarheid en oneindige liefde mijn Mala omgedaan. Koelte en rust werden mij eigen. In de afgelopen maanden waren er dagen dat ik die extra nodig had. Meditatie is dan heerlijk, er stroomt positieve energie door mij heen. Mijn Mala lichtklank is onlosmakelijk verbonden met de kindermala Lichtfladderaar, die ook persoonlijk is ontworpen voor mijn lieve kleindochter door natuurlijk wederom Hanna. In liefde is haar Mala geschonken op haar 7e verjaardag, door mij, haar oma, maar ook door en met liefde van Hanna. Mijn kleindochter Cathelijne fladdert in en naar het licht, tijdens haar dromen naar de oerlichtklanken van haar grootmoeder. Andersom mag ik haar licht voelen. Dank lieve Hanna, je bent een grote zegen voor velen en je zuiverheid siert je.
Dini Groenewoud

∼∗∗∼

Het zijn unieke kostbaarheden, die je raken in je hart wanneer er een werkelijke verbinding tot stand komt. Je voelt het in je lichaam en met je spirit wanneer de Mala spreekt. Met veel liefde gemaakt, en open om te gaan waar ze nodig zijn, ervaar je het als een oprecht cadeau om te mogen ervaren wat de Mala met je doet.
Jorinde Koppenhol

∼∗∗∼

8 september 1951 is mijn geboortedag. Een dag, waarbij je cadeautjes krijgt om je geboortedag te vieren. Naarmate ik ouder word heb ik weinig materiële wensen. Tot nu. Mijn man ondergaat een grote gezondheidsuitdaging, waarbij de naam van de Dood is gevallen. Wat brengt mij dat? Zorg en verdriet om wat had kunnen zijn en wat nu is. Maar ook nieuwe paden. Hoe ga ik om met de Dood en wat kan ik hierin betekenen voor de ander? Ik lees een boek. “Ademtocht” van Linda Wormhoudt en als ik de naam Rouwvrouw lees, begint er iets te resoneren. Geen moment geaarzeld en bij Linda de opleiding tot Rouwvrouw gaan volgen. Het levenswiel en dodenwiel begeleiden de opleiding in onze kijk naar stervensbegeleiding en rouwen. Rituelen laten hun waarde zien bij het overgaan. Wat begeleid mij in dit proces van begeleiding en rouw? Ik hoor van een vriendin over haar persoonlijke Mala en het proces van totstandkoming van de Mala. Ik voel de betekenis van de Mala voor mij in mijn proces van leven en dood, maar ook bij de begeleiding van anderen. De Mala zal mij ondersteunen in deze processen. Toen wist ik: voor mijn verjaardag wil ik van mijn man een Mala. Als herinnering aan ons leven samen. Ik zocht contact met Hanna of zij voor mij een persoonlijke Mala wilde maken. Bij ons eerste contact was er de herkenning, alsof we elkaar al heel lang kenden. Er is een mooi proces gevolgd tussen Hanna en mij over de Mala. Dit proces is heel persoonlijk en zal ik hier niet beschrijven. Na een aantal mooie ontmoetingen heeft Hanna tijdens een ritueel mij de Mala overhandigd. Daarna heeft mijn man op 13 augustus (de verjaardag van zijn vader) in een ritueel de Mala aan mij overhandigd. 8 september 2017 krijg ik de Mala als verjaardagscadeau van mijn man. Mijn Mala heeft via Hanna deze naam meegekregen: Vein of Silence.
Anneke Verel

∼∗∗∼

Wat fijn om jou te ontmoeten en om de Mala’s te ontmoeten. Jouw liefdevolle gemaakte Mala heeft mij gevonden. Ik ben er zóóó blij mee. Het voelt als een maatje vol van liefde. In wederzijdse verbinding. Dank je wel voor jouw prachtige levenswerk.
Karin

∼∗∗∼

Wel liefst 2 mala’s heb ik mijzelf cadeau gegeven afgelopen weekend. Mala’s van Morganiet, Rozenkwarts en Bergkristal. De energie van zowel Maria als Maria Magdalena, met deze intentie zijn ze door Hanna gemaakt. Ik stopte plots bij haar kraampje en kon mijn ogen niet meer afhouden van deze twee sieraden, helemaal niet van plan om iets aan te schaffen. ‘Die hangen hier voor mij’, voelde ik. De Mala’s weerspiegelden allebei iets van mijzelf waar ik geen keuze uit kon maken: ‘Dit is wie ik in werkelijkheid ben’, zei ik ontroerd, bij het dragen van beide Mala’s. Het werk van Hanna en Hanna’s persoonlijkheid hebben mij diep geraakt. Iemand die in staat is om zo vanuit haar fijngevoeligheid, een sterke spirituele verbinding en hoeveelheid liefde te creëren. De sieraden draag ik beiden op speciale momenten, het mag met dezelfde eerbied als de energie die ze bevatten. Ze liggen op mijn nachtkastje waardoor ze ook tijdens mijn slaap ondersteunend kunnen zijn in mijn ontwikkeling. De goddelijke vrouwelijke energie die weer aan de oppervlakte mag komen. Heb ik je al weleens verteld wat de vertaling is van mijn naam? Pankras staat voor pan=god, creas=creatie en Ida is het vrouwelijke energiekanaal in ons lichaam. Chick on a mission, daar kan ik niet meer om heen.’
Ida Pankras
Beide Maria thema Mala’s mochten bij Ida landen en thuiskomen dit Lorelei festival (red.)

∼∗∗∼

Het voelt zo fijn jou te ontmoeten en jouw prachtige Mala te mogen dragen. Het was meteen mijn Mala, zo bijzonder. En prachtig om te zien hoe jij je zielsmissie leeft.
Elske

∼∗∗∼

Sinds kort ben ik in het bezit van een persoonlijke Mala met de mooie naam Rose of Jericho.
Mijn vriendin had een Mala meegebracht uit Nepal en ik werd er meteen door aangetrokken. Op het internet ben ik gaan zoeken wat een Mala nu eigenlijk betekend of doet en zo kwam ik op de site van Sarah&Hannah. Na mijn wensen door te hebben gegeven kon ik na een aantal dagen de Mala bij Hanna ophalen. Dit was een bijzondere, mooie en emotionele ontmoeting. Ik haalde de Mala uit het zakje en wilde haar meteen aanraken, de kralen tussen mijn vingers laten glijden. Nadat ik haar om deed zagen wij de kleuren van de stenen meteen wat veranderen. Dieper en feller worden. Heel bijzonder. Het voelde ook meteen goed terwijl ik eigenlijk nooit een ketting draag. Na een moeilijke periode was ik op zoek naar een rustpunt voor als het te druk wordt in mijn hoofd. Even eraan herinnerd worden rustig te gaan zitten en tijd voor mijzelf te nemen. Lief voor mijzelf te zijn want dat is waar de stenen ook voor staan, ze hebben een hoge liefdesenergie. De stenen veranderen nog steeds en ik vind de Mala ook steeds mooier worden, vind het echt een sieraad voor het leven. Lieve Hanna, ontzettend bedankt voor het maken van de Mala, je lieve woorden in de bijgevoegde brief en tijdens het ophalen van de Mala.
Karen de Jong

∼∗∗∼

Wat een prachtig mooi en vooral magisch cadeau voor mezelf. Ik voel me steviger en beschermd.
Rianne

∼∗∗∼

Graag laat ik je weten dat ik erg blij ben met mijn Mala: de variatie van kleuren vind ik prachtig, heel fijne afwerking met de gurukraal, mooi detail met je label, prima lengte, leuk opbergtasje en een verzenddoos met een liefdevolle boodschap. Zeker ook dank voor het bijgevoegde kaartje met info over de gebruikte edelstenen en hun boodschap; om af en toe te herlezen. De Mala arriveerde net op tijd voor mijn eerste les als kundalini yoga teacher. Het dragen heeft me een geruststellend gevoel gegeven en mijn Mala heeft die eerste avond een fijne energie mogen absorberen. Ik weet nu al dat ik hem ga koesteren. Dank voor je mooie werk!
Love&Light uit België
Lut

∼∗∗∼

Hartelijk dank voor de mooie Mala die ik heb ontvangen en jouw mooie presentatie en verpakking. Ze heeft een serene energie en haar naam Devine Grace is prachtig! Dat betekent voor mij dat ik weer mezelf mag zijn: weer terug mag gaan naar de pure Anita. Wat ik meteen voelde is dat de Mala mij meteen sterk aard en er geleidelijk meer rust komt op mijn schouders. En dat is heel fijn. Bedankt Hanna dat je de Mala met zoveel aandacht en liefdevolle intentie hebt geknoopt. Dat is ook te voelen en dat is voor mij ook heel belangrijk. Het doet de Mala stenen recht. Bedankt ook dat je me hebt gehoord wat ik nodig heb bij mijn Mala. Heel fijn! Ik ga genieten van mijn Mala en leg haar iedere avond op haar mooie vilten bedje om een Meester-bergkristal heen om haar zuiver te houden.
Anita Sigmond

∼∗∗∼

Het is een feest om de Mala te dragen. Bij het omdoen voel ik gelijk de verbinding met mijn hart en leven van binnenuit. Ik draag de Mala regelmatig en merk dat als ik er een keer niet voor kies dat gevoel van hartverbinding blijft bestaan. Het is dus niet nodig deze Mala altijd te dragen. Het feit dat ik er voor heb gekozen en ’s nachts sowieso in mijn nabijheid is, maakt de werking steeds sterker. Ik heb heel blij met dit cadeau aan mij zelf. Grappig is dat de kleuren (pasteltinten) normaal nooit mijn keuze zouden zijn. Zo zie je maar wat het betekent door met je hart te kiezen en niet met je ogen, wat daar anders aan is en je brengt.
Renie Rieffe

∼∗∗∼

Mala Hummingbird heeft mij uitgekozen, ik voelde het meteen. Kippenvel over heel mijn lijf. Ik wilde haar niet meer afdoen.
Myrene Langen

∼∗∗∼

Ik zal wat vertellen over de Mala. Het is een zeer mooi en voor mij waardevolle Mala. Eerst hing ze wat meer in het zicht. Nu hangt ze in mijn meditatie kamer over een Thanka. Ik had haar gedragen bij een mantra avond en op een studie yoga dag dat ik iets mocht reciteren. Al met al ben ik heel blij met deze Mala.
Kitty Putman

∼∗∗∼

Telkens als ik mijn Mala van prachtige, gekleurde streep Agaat zie word ik blij. Als ik haar draag voel ik me geaard en energiek. Ze helpt me meer inzicht te krijgen en versterkt mijn intuïtie. Ik heb haar inmiddels al ruim 3 jaar en draag haar nog steeds met veel liefde.
Patty Roes

∼∗∗∼

Met de Mala ben ik heel blij. Ik draag hem elke dag. Meestal onder mijn kleding op mijn huid. Ze geeft mij troost en rust. Goed dat jouw werk steeds populairder wordt. Kan ook niet anders. Het is fantastisch mooi en de overgave waarmee je de Mala’s maakt ontroert me.
G.B.

∼∗∗∼

Deze zomer ontmoette ik Hanna op een festival. Ik voelde me direct aangetrokken tot haar Mala’s die ze op prachtige en aantrekkelijke wijze had uitgestald. Tot dat moment had ik een Mala van rozenhout in mijn bezit die ik gebruik tijdens het reciteren van boeddhistische mantra’s. De aanschaf van een edelsteen Mala stond al jaren op mijn verlanglijst. Het was een feest om Hanna’s Mala’s te mogen voelen, aanraken en omdoen. Dat alleen al vond ik een belevenis. De liefde, zorg een aandacht waarmee haar Mala’s zijn gemaakt, voel je als je ze draagt. Hanna stimuleerde mij om naast mijn gebruikelijke voorkeur voor favoriete steensoort en kleur eens iets heel anders te proberen. De keus viel op de Scarlet flower van fuchsia Agaat in allerlei rozerode tinten. Deze Mala brengt mij in contact met mijn vrouwelijkheid en innerlijke schoonheid. Ze stimuleert mij om uit mijn comfortzone te stappen en geeft mij de moed om dit te doen, zonder te verharden in een te doelgerichte modus. Zij herinnert mij er aan om te ondernemen en handelen vanuit zachte kracht. Daar geniet ik dagelijks van en voel ik mij dankbaar voor.
Janet Kunst

∼∗∗∼

Graag wil ik zeggen hoe ongelooflijk blij ik ben met mijn Mala. Ik draag hem bijna dagelijks. Hij (of liever zij) staat bij al mijn kleding. Ze geeft me waarachtigheid, schoonheid en meer eigenwaarde. Ze herinnert me aan mijn essentie. Dank je dat haar met zoveel liefde gemaakt hebt.
Evelien Hogeweg

∼∗∗∼

Hanna heeft een prachtige Mala gemaakt. Ze doet dit in overleg en houd rekening met mijn wensen. Ze denkt mee en geeft feedback. Hiernaast heeft ze veel verstand van de werking van de gebruikte stenen en mineralen. Ze onderzoekt vooral ook de persoon achter de Mala en komt hiermee uiteindelijk tot een prachtig en persoonlijk resultaat. Ik ben erg tevreden over mijn Mala en gebruik haar met veel plezier.
Ron Swarts

∼∗∗∼

Hanna heeft mijn tweede naam Cornelia, de naam van vijf generaties oudste dochters in mijn familie, opnieuw tot leven gebracht en verbonden met mijn sterrenbeeld Ram. En dat gesymboliseerd in het zilverwerk. Dat is pas het begin van haar werk. Wat een ongelofelijke afstemming en ontdekkingen in aanloop naar mijn persoonlijke Mala. We wachten op de maanfases, want in afstemming daarmee worden de delen van mijn Mala geknoopt.
Karin Persons

∼∗∗∼

De eerste ontmoeting met mijn Mala is een gevoel van herkenning en diepe blijdschap.
Ingrid Yu lian

∼∗∗∼

Ik heb nog in mijn boeken over kristallen de gekozen kristallen opgezocht. Ik ben echt ontzettend onder de indruk van je keuze en hoe dat bij mij past. Ik heb de Mala nu een week en ze voelt ontzettend goed. Daarbij is ze prachtig en ben ik er ontzettend blij mee. En wat een geweldige naam heeft ze ontvangen. Veel dank voor je mooie intenties en liefde. Zo voelt ze ook. Ze ondersteunt en verwarmt.
Tallina

∼∗∗∼

I received my Mala today, thank you. It took my breath away. The text was beautiful and brought tears to my eyes. For two days in a row a dragonfly came to my balcony. I knew it was a sign but didn’t understand of what until i saw your logo. I’m happy to be connected to you and i’m sure our paths will cross more than once in the future to come.
From Sweden,
Amra Kapetanovic

∼∗∗∼

Dank je wel voor dit prachtige cadeau. Je maakt zulke mooie, krachtige Mala’s. Je laat kristallen stralen en helpt mensen te stralen in hun authentieke eigen zachte kracht
Anke de Jong

∼∗∗∼

Een bijzonder cadeau om te ontvangen of geven. Hiermee open je de kwaliteiten bij een persoon en laat deze letterlijk en figuurlijk schijnen. Ik wens dat dit een prachtige vlucht zal krijgen en als een olievlek mag groeien. Walk in beauty!
Rosemarie Bock

∼∗∗∼

Een mala van Sarah & Hannah is een ware extensie van jezelf. Al snel vorm je een band met JOUW Mala….want dat is zo duidelijk te voelen. Ze hoort bij je. Je weet het. Je voelt het. Aan alles is te merken dat jouw Mala met liefde is gemaakt. Er zit zoveel liefde in dat je niet anders kan dan van je Mala gaan houden. Ze wordt je kindje. Je trouwe pup. Je compagnon. Een vriendin voor het leven.
Yoshi Ploeger

∼∗∗∼

Je echt ontmoeten was al een herkenning voor mij. En dan meerdere van je mooie creaties te dragen is een eer en gelukkie. Het dragen van de Mala’s geeft me kracht en maakt me blij. Mijn intuïtie blijft scherp. Je kan voelen dat ze met liefde en wijsheid gemaakt is. Dankjewel lieve Hannah.
Mary Sooys

∼∗∗∼

Via een vriendin, haar prachtige verhaal gehoord over haar persoonlijke Mala. Betoverend. Een krachtig voorwerp. Een gids en talisman. Krachtig, vrouwelijk, verbonden. Dank voor het mooie werk dat je maakt. Voor de verdieping en verrijking van deze vrouw en velen met haar.
Suzanne

∼∗∗∼

De Mala die mij gekozen heeft, en tegelijk; de Mala die ik gekozen heb, niet uit liefde voor kleur maar uit aantrekkingskracht. De kracht die nieuwsgierig maakt. De edelstenen die mij steunen bij de eerste kennismaking, en steun kan ik wel gebruiken. Een hand in de rug, wijzend waar ik mag transformeren, sterken, voelen, zijn. Zijn wie ik ben, hoe bijzonder. Ze is al verbonden met mij. Dankbaarheid.
Roelie Haringa

∼∗∗∼

Wat een cadeau om jou te ontmoeten. De liefde, de zachtheid en de schoonheid die je via je Mala’s laat spreken, hebben me diep geraakt. Dank je wel, dank je wel, dank je wel.
Machteld van den Berg

∼∗∗∼

Van emotie naar zachte kracht. Verbonden met mijn moeders en vaders. Dank je wel voor deze mooie Mala.
Alida Lammers

∼∗∗∼

Ik vind het nog steeds zo bijzonder om een persoonlijke Mala te hebben. De stenen worden zorgvuldig en met heel veel liefde uitgezocht. Hanna is liefdevol en in staat om op een bijzonder diepe manier contact te maken met de steen en het thema wat bij de Mala past. Ze heeft ook een persoonlijke Mala gemaakt voor mijn dochter en vriendin. Deze zijn helemaal voor hen uitgezocht. Hoe bijzonder is dit!
Nanda Lourier

∼∗∗∼

Je werk straalt zuiverheid en schoonheid uit, een genot om te zien.
Annine van der Meer,
godsdiensthistoricus, theoloog en symbooldeskundige

∼∗∗∼

De Mala is geweldig. Ik zou er het liefst ook mee slapen. Het is duidelijk een bezit voor het leven. Dank je wel voor de liefde en intenties die erin zitten. Ik gebruik de Mala om positieve affirmaties mee te doen. Ieder kraal gebruik ik om te zeggen waar ik van hou en waar ik dankbaar voor ben. Als ik ergens in mijn lichaam een onprettig gevoel heb ga ik affirmeren. Dat is voor mij een hele liefdevolle manier om me te verbinden met mijn Mala en haar energie in situaties waarbij ik het nodig heb. Het is voor mij een hele fijne hulp en reminder door de energie die de Mala vertegenwoordigd. Dankjewel voor je mooie, liefdevolle werk.
Lynda Visser

∼∗∗∼

Wat een prachtige missie heb je gevonden om je gevoeligheid, kennis en kunde met zoveel liefde te delen via de prachtige Mala’s. Ze gaan schitteren en resoneren bij de juiste persoon alsof ze thuiskomen. Je talent voor schoonheid, precisie, detail en verbinding is hartverwarmend.
Mariëlle Jansen

∼∗∗∼

Gisteravond stond de pakketbezorger voor de deur met mijn pakje, wat was ik nieuwsgierig! Ik heb (zoals je adviseerde) gewacht tot ik een mooi en rustig moment had en ben op mijn gemak het pakje open gaan maken. Mooi verpakt, echt een cadeautje!! En zo’n mooi bewaarzakje. Daarnaast ook de uitleg bij de mala op prachtig papier en in een mooie envelop, zo verzorgd allemaal. Ik heb eerst jouw verhaal gelezen voor ik de mala uitgepakt heb. Ik ben enorm geraakt door wat je me vertelt, het klopt eigenlijk helemaal! Gek, het is confronterend maar tegelijkertijd ook mooi dat deze mala me gaat helpen in deze processen. Toen ik het verhaal een beetje had laten bezinken heb ik de mala uit het zakje gehaald. En wat is de mala prachtig! Ik kan er geen genoeg van krijgen. Het voelde gelijk goed, al kon ik ‘m niet direct om mijn nek hangen. Ik moest ‘m eerst goed verkennen met mijn handen en ogen, alsof ik de mala “mij eigen” moest maken. Pas toen ik ‘m een aantal keren door mijn handen had laten gaan, goed bewonderd had en ook het gebedsdoosje had geopend kon ik ‘m om mijn nek hangen. En dat voelt heel fijn! Vandaag heb ik de mala de hele dag om gehad en ik voelde me er erg prettig bij. Ik merk dat ik ‘m regelmatig even vastpak. Ik heb een mooie mantra op een stukje papier geschreven en die, als ondersteuning, in het gebedsdoosje gedaan. Ik ben ontzettend blij met dit cadeautje voor mezelf en jou dus enorm dankbaar dat je dat je dit voor mij gemaakt hebt!
Annemarie Uittenbogaard

∼∗∗∼

De kleuren van mijn Mala vind ik mooi, grappig is dat ik met mijn nieuwe yogaruimte bezig ben en deze kleuren in mijn hoofd heb en had. Ik word rustig van de Mala. Als ik haar vergeet mis ik haar. Toch draag ik haar niet elke dag. Ik moet de hele tijd voelen als ik haar om heb. Bijzonder.
Geke

∼∗∗∼

Ik word er lekker rustig van. Ik ben er zeer tevreden mee. Ik ga zeker vaker bestellen bij deze shop. Bedankt.
Ilse Razenberg

∼∗∗∼

Mijn Mala van rozenkwarts en bergkristal is niet alleen een prachtig sieraad, maar ook een geschenk aan mezelf. De roze zachtheid van het rozenkwarts en de helderheid van het bergkristal brengen me terug bij mijn innerlijke kind dat zacht en vol verwondering op een speelse manier in de wereld wil zijn. Ook ondersteunt de Mala bij het zingen en zeggen van mantra’s, zo worden 108 energielijnen met elkaar verbonden om ons hart met licht te vullen.
Dank je wel vanuit mijn hart!!!
Antje ter Burg