Achtergrond van het Logo

Enige tijd geleden werd ik omringd door libellen. Ze klopten tegen mijn raam, vlogen tegen mijn voorhoofd of zwermden in groepen om mij heen. Toen er zelfs een keer een libel uit het niets op mijn geopende hand landde, was dit voor mij een prachtige ervaring. De libel staat voor transformatie en ik besefte dat mij een grote transformatie te wachten stond.

De libel staat daarnaast voor het emotionele en het verstandelijke. Tijdens haar leven doorloopt zij eerst meerdere fasen in het water (het gevoel). Hierna gaat ze leven in het luchtrijk (het denken en hoger bewustzijn). Ze laat daarbij haar oude lichaam achter (de transformatie). Ook dan duurt het nog enige tijd voor ze haar ware kleuren, de regenboog op haar vleugels, krijgt.

Er is sindsdien veel veranderd in mijn leven en ik heb geleerd om mijn hart steeds meer te volgen. De libel is mijn totemdier. Zij herinnert mij eraan dat wij licht zijn en dit mogen weerkaatsen.

Vormgeefster Esmee Keuren (Keur& Vorm) heeft voor mij het prachtige Sarah&Hannah logo ontworpen.

Omdat de libel een belangrijke plek in mijn leven heeft, is zij het symbool in het hart van het logo geworden.

In het logo wordt de libel omringd door de Flower of Life. Die symboliseert de groei van al het leven. De Flower of Life is organisch en beweegt en groeit mee met de tijd. Zo krijgt de libel de ruimte om zich te blijven transformeren. Omringd door een cirkel. Zoals een Mala ook een cirkel vormt. Een eindeloos doorgaan.

Dit alles sluit naadloos aan bij de ontwikkeling en intentie van Sarah& Hannah.
© Sarah&Hannah

Wat fijn om jou te ontmoeten en om de Mala's te ontmoeten. Jouw liefdevolle gemaakte Mala heeft mij gevonden. Ik ben er zóóó blij mee. Het voelt als een maatje vol van liefde. In wederzijdse verbinding. Dank je wel voor jouw prachtige levenswerk.

Karin

Het voelt zo fijn jou te ontmoeten en jouw prachtige Mala te mogen dragen. Het was meteen mijn Mala, zo bijzonder. En prachtig om te zien hoe jij je zielsmissie leeft.

Elske

Wat een prachtig mooi en vooral magisch kado voor mezelf. Ik voel me steviger en beschermd.

Rianne

Mala Hummingbird heeft mij uitgekozen, ik voelde het meteen. Kippenvel over heel mijn lijf. Ik wilde haar niet meer afdoen.

Myrene Langen

Dank je wel voor dit prachtige cadeau. Je maakt zulke mooie, krachtige Mala’s. Je laat kristallen stralen en helpt mensen te stralen in hun authentieke eigen zachte kracht

Anke de Jong

De eerste ontmoeting met mijn Mala is een gevoel van herkenning en diepe blijdschap.

Ingrid Yu lian

Mijn Mala: toen ik haar omdeed voelde ik meteen haar glinstering in mijn ziel.

Angela Klop